Over ons

Invest Solution onderscheidt zich van iedereen op de markt omdat wij meedenken met u. Wij zijn geen makelaar. Wij maken geen deel uit van een aannemerof architectenbureau. Als volledig onafhankelijke professionals onderscheiden wij ons op die manier op de markt. Onze voorliefde voor vastgoed primeert.
Onze missie is deze te delen met u, om uw project, pand of vraag zo helder mogelijk te analyseren, u te begeliden in ùw vastgoedverhaal, want elkverhaal is uniek en vraagt dan ook om een persoonlijke aanpak.

Nico Vrijdag heeft na meer dan 15 jaar ervaring in het vastgoed zijn strepen verdiend in het begeleiden van vastgoedproject van de eerste tot de laatste stap in het proces. Hij heeft een neus voor interessante beleggingen en wordt gewaardeerd door zijn 'no nonsens aanpak'. Zowel het begeleiden van projectontwikkelaars in het samenstellen van een dossier en het bekomen van de nodige vergunningen e.d. tot het durven aanduiden van de pijnpunten. Hij doet het allemaal met dezelfde normen en waarden en zet steeds het belang van de klant voorop.

 

 

Nog meer vragen dan antwoorden?

Neem contact op voor een kosteloos advies.

Wij staan klaar voor u.

Neem contact